Τα ενδιαφέροντά μου

Εδώ παρουσιάζω τα πράγματα που με απασχολούν αυτόν τον καιρό... τις δραστηριότητες μου, τα hobbies μου 

 1.  Ηλεκτρονικά/Ηλεκτρολογικά. Το μεγαλύτερό μου χόμπι, η αγάπη μου, η ζωή μου. By the way το σπουδάζω κιόλας: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (και Μηχανικός Υπολογιστών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Ξάνθη) και γενικά ασχολούμαι με σχετικά ζητήματα:
  • Ο υπολογιστής μου είναι ένα συνεχές πείραμα. Τρέχει Ubuntu Linux και κάθε βδομάδα μπαίνουν/βγαίνουν προγράμματα, αλλάζουν ρυθμίσεις, κλειδώνομαι έξω από το γραφικό περιβάλλον κλπ. Ευτυχώς έχω δίπλα τον παλιό μου σταθερό, με φιλήσυχα Windows, ώστε να βρίσκω στο ίντερνετ τον τρόπο για να αναστήσω το laptop.
  • Το δεξί μέρος του γραφείου μου λέγεται work bench. Κολλητίρι και μόρσα στην πρώτη γραμμή, έτοιμα για το επόμενο DIY Project (DIY= Do It Yourself). Δύο εργαλιοθήκες standing-by δίπλα, στο πάτωμα, και πολλά εργαλεία χύμα στο δωμάτιο, πατάρι κλπ (μαμά μη φωνάζεις)
 2. Τηλεκατευθυνόμενο Ελικόπτερο (more soon)
 3. Snowboard (more soon)
 4. Το ποδήλατο και το αυτοκίνητο ως μέσα μεταφοράς (προσπαθώ να κρατηθώ, να μην τα κάνω hobbies)
 5. Ebay - Ε δε μπορώ να μην το βάλω σα Χόμπι! Είναι τόσο μεγάλο κεφάλαιο για μένα. Είναι η τεράστια αγορά που βγαίνω για ψώνια. Συνήθως παίρνω μικρά-φτηνά-κινέζικα πράγματα, αλλά η χαρά που μου δίνουν είναι όση και αν έπαιρνα ακριβά παντελόνια... Σύνθημά μου η μέγιστη οικονομία, μέσω καλής έρευνας αγοράς.
 6. Οδήγηση - Οδηγώ από τον Ιούνιο του '07 και υπολογίζω ότι έκανα περίπου 10 με 15 χιλιάδες χλμ. (Μάρτιος '08). Δάσκαλος φοβερός ο Μιχάλης Λαζαρίδης, με έμαθε να οδηγώ, όχι να περνάω εξετάσεις. Απολαυστικά τα μαθήματα του, αλλά και η συζήτηση ως αργά το βράδυ μετά. Συνεχίζω να πηγαίνω μια φορά το μήνα και να συζητάμε.
  • Τη μέρα που πήρα το δίπλωμα πήγα Θεσσαλονίκη (από Ξάνθη) και συνέχισα τα πέρα-δώθε μέχρι μέσα Ιουλίου
  • Το υπόλοιπο καλοκαίρι αλωνίσαμε στη Χαλκιδική..
  • Από Οκτώβριο και μέχρι τα Χριστούγεννα πάλι Ξάνθη-Θεσσ-Ξάνθη, 3 στα 4 σαββατοκύριακα (x500 χλμ κάθε σαβ/κο)
  • Το χειμώνα είχα μία μεγάλη εμπειρία, αφού οδήγησα μέχρι την Αυστρία και πίσω. Η διαδρομή ήταν γενικά μέτριας δυσκολίας, αλλά κατά την παραμονή εκεί, και στο γυρισμό things got icy... Από τα 3500 km έκανα περίπου τα 2800.
  •  Από τα χριστούγεννα και μετά ένα Bansko, και πάλι Ξάνθη-Θεσσ τακτικά αλλά πιο αραιά